R Plus

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • + Ukázat více
    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Autoři

    • + Ukázat více
    • Ukázat méně
  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy nakladatele

    • Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk

      5.0 z 5 hvězdiček

      pevná vazba

      Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje...

      565 Kč

      Běžně 595 Kč

      Do košíku
    • Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk Receptury studených pokrmů Jaroslav Runštuk

      5.0 z 5 hvězdiček

      kniha

      Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a...

      470 Kč

      Běžně 495 Kč

      Do košíku
    • Cukrářská technologie - Alena Půlpánová Cukrářská technologie Alena Půlpánová

      5.0 z 5 hvězdiček

      kniha

      Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro...

      375 Kč

      Běžně 395 Kč

      Do košíku

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • + Ukázat více
    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Autoři

    • + Ukázat více
    • Ukázat méně
  • Jazyk

    Hodnocení