0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba402 Kč
Běžně 449 Kč
Kniha ( pevná vazba )
268 Kč s DPH
Běžně 299 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne připravit rybář v kuchyni uvyklý i úplný začátečník, přidal příběhy z lovu ryb umocněné fotografiemi řek a ryb… Přejít na celý popis
Začtěte se do kvalitní české literatury! Obohaťte svou knihovnu, čtenářskou duši i historický přehled. Více informací
Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne připravit rybář v kuchyni uvyklý i úplný začátečník, přidal příběhy z lovu ryb umocněné fotografiemi řek a ryb. Ty dodávají receptům vůni prosluněných proudů. Kniha tak nechává roztančit chuťové i vjemové buňky. Řeky se rodí z čirého krásna a ryby v tom krásnu žijí. Tak nám přeci musí chutnat. V přílivu protichůdných názorů na zdravé potraviny se na kladném přínosu jídel z ryb shodují všichni odborníci na zdravou výživu. Snad s výjimkou tuč- ného úhoře, jsou všechny naše ryby nutričně vyvá- žené. Autor se s vámi podělí o historky z lovu štik, kaprů, úhořů, sumců a dalších ryb, vystihne jejich podstatu, poradí vám, jak ryby očistit i naporcovat, a nabídne jejich tradiční i netradiční zpracování v kuchyni.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.